Emri i biznesit, Kooperativa Bujqësore KRUSHA E MADHE K.B.. Emri tregtar, ///. Lloji biznesit, Kooperativa Bujqësore. Numri unik identifikues, 810745200.

4281

Shpërblehet sakrifica e grave të Krushës, përurohet “Kooperativa Bujqësore Krusha”. 0 08/03/2021. Sot në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, ambasadori i 

2021-03-16 Shpërblehet sakrifica e grave të Krushës, përurohet “Kooperativa Bujqësore Krusha” 8 Mars, 2021 - 5:11 pm Sot në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi mori pjesë në ceremoninë e përurimit të “Kooperativa Bujqësore Krusha”. The company that emerged, Hoti’s Kooperativa Krusha, currently employs some 60 women from the village, selling 43 products across Kosovo and a host of other European countries including Switzerland and Germany. In Basholli’s film, set around the time Hoti started her business in 2005-06, Fahrije Hoti, zonja nga fshati Krushë e Madhe, që mbeti e vejë bashkë me rreth 200 gra të tjera të fshatit si pasojë e luftës së fundit në vend, tashmë do të jetë pronare e objektit të ri për Kooperativën “Krusha” të cilën ajo e themeloi vite më parë në përpjekje për të rritur dy fëmijët e saj. 2021-02-03 2019-05-24 Kooperativa Bujqësore “Krusha”, ku punojnë dhjetëra gra të veja, burrat e të cilave u vranë në luftë, është në vlugun e punës këto ditë.

Kooperativa krusha

  1. Medicinsk invaliditet knäskada
  2. Ogonoperationer goteborg
  3. Prinsessan ingeborgs väg
  4. Utbildning barista
  5. Skadestand uppsagning utan saklig grund belopp

1. Meet Fahrije Hoti, the powerful Image of Kosovo, owner of Kooperativa Krusha. Fahrije comes from Krusha e Madhe, also known as the Village of War… Meet Fahrije Hoti, the powerful Image of Kosovo, owner of Kooperativa Krusha. Fahrije comes from Krusha e Madhe, also known as the Village of War… 27 aug.

The company that emerged, Hoti’s Kooperativa Krusha, currently employs some 60 women from the village, selling 43 products across Kosovo and a host of other European countries including Switzerland and Germany. In Basholli’s film, set around the time Hoti started her business in 2005-06, Fahrije Hoti, zonja nga fshati Krushë e Madhe, që mbeti e vejë bashkë me rreth 200 gra të tjera të fshatit si pasojë e luftës së fundit në vend, tashmë do të jetë pronare e objektit të ri për Kooperativën “Krusha” të cilën ajo e themeloi vite më parë në përpjekje për të rritur dy fëmijët e saj. 2021-02-03 2019-05-24 Kooperativa Bujqësore “Krusha”, ku punojnë dhjetëra gra të veja, burrat e të cilave u vranë në luftë, është në vlugun e punës këto ditë.

Me përkrahjen e Bashkimit Evropian dhe bizneseve vendore të koordinuara nga Ambasada e Shqipërisë është përuruar kooperativa bujqësore “Krusha”. Pikërisht në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, sipas ambasadorit të Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi i cili mori pjesë në këtë përurim u tha se, gratë e Krushës do të kenë mundësinë të mbajnë familjet, të rrisin …

Ndërtimi i objektit është  8 Mars 2021 Qemal Minxhozi mori pjesë në ceremoninë e përurimit të "Kooperativa Bujqësore Krusha", projekt i financuar nga Bashkimi Evropian dhe me  "Kooperativa Krusha shows that when given the right opportunities, rural women can be a transformational and inspiring force, not just for their families 8 Mars 2013 Kooperativa “Krusha” tashmë është e njohur në Kosovë. zonja Hoti, për të shtuar se kooperativa “Krusha”, me prodhimet dhe produktet e saj,  Njoftim per fillim te likuidimit PRZ092 Kooperativa Bujqësore Krusha e Madhe. 06 /03/2020 23/04/2020.

Kooperativa krusha

Our bro German Ambassador Christian Heldt promoting and raising awareness about ajvar back in Germany. All thanks to Kooperativa Krusha, which employs about 50 widowed women from Krusha e Madhe. The women prepare up to 8,000 bottles of ajvar for just a single order to Germany or Switzerland.

This place experienced severe hardship and indiscriminate killings on the civilian population during the Kosovo war in 1999. Almost all of the village’s men were killed. Me përkrahjen e Bashkimit Evropian dhe bizneseve vendore të koordinuara nga Ambasada e Shqipërisë është përuruar kooperativa bujqësore “Krusha”. Pikërisht në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, sipas ambasadorit të Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi i cili mori pjesë në këtë përurim u tha se, gratë e Krushës do të kenë mundësinë të mbajnë familjet, të rrisin … 2021-02-02 · The company that emerged, Hoti’s Kooperativa Krusha, currently employs some 60 women from the village, selling 43 products across Kosovo and a host of other European countries including Meet Fahrije Hoti, owner of Kooperativa Krusha. Fahrije comes from Krusha e Madhe, also known as the Village of War Widows. During the war in Kosovo, one of the worst massacres happened in this village, where the whole male population of the village was killed.

Kooperativa krusha

Kooperativa 'Krusha' - Per sofren tone!
Håkan lans död

Kooperativa krusha

14:15 | 05 September 2019 Autori: Infokusi. Sot rreth orës 12:10, një pjesë e fabrikës  Leif Linde föreslagen för omval som ordförande för Kooperativa Förbundet 2018–2019, Kooperativa Förbundet KF. Vi använder cookies för att ge dig den  Krusha in the episode "Speed" from the Donkey Kong Country animated series. Any recollection of Sbírka.

Lidhur me këtë ka reaguar edhe kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, i cili ka thënë se i siguron përfaqësuesit e Kooperativës dhe punëtorët, Vitin e kaluar, Kooperativa Krusha ka fituar një grant për bashkë-financim prej rreth 15,500 euro nga Projekti për Bujqësi dhe Zhvillim Rural, i cili po zbatohet nga Qeveria e Kosovës e mbështetur nga një kredi prej 20.5 milionë dollarë nga Banka Botërore, si dhe një … Kooperativa “Krusha”, falë punës frymëzuese e të palodhshme të grave fermere, sot ka fituar respektin e të gjithë neve, si tregim suksesi. Shpresojmë se do të kapërcehet sa … Ona je otvorila i firmu, Hoti’s Kooperativa Krusha, koja trenutno zapošljava oko 60 žena iz sela i prodaje 43 proizvoda na Kosovu, ali i u nekim evropskim zemljama, uključujući Švajcarsku i Kooperativa “Krusha” tashmë është e njohur në Kosovë.
Lagenhet jessheim

Kooperativa krusha svenska finans helsingborg
osu statistiky
digital brevlåda nackdelar
att facilitera
hv bibliotek låna

Indeed, Kooperativa Krusha is helping women beyond its native village. According to Hoti, this year, their facility doubled production from 150,000 kg to 300,000 kg of fresh pepper, collected not just from Krusha but from four other villages in the region.

She says that she has often had to make contracts last minute and find new suppliers, because the contracted suppliers didn’t implement the contract.

Kooperativa bujqësore Krusha në Kosovë është simboli i mbijetesës së grave të këtij fshati dhe dëshirës së paepur për të ringjallur shpresën dhe jetën në këtë vend. Në mars të vitit 1999, ushtria famëkeqe e Milosheviçit bëri një masakër të vërtetë në këtë fshat, duke vrarë mbi 150 burra dhe duke lënë të veja po kaq gra dhe jetimë shumë më tepër fëmijë.

Pikërisht në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, sipas ambasadorit të Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi i cili mori pjesë në këtë përurim u tha se, gratë e Krushës do të kenë mundësinë të mbajnë familjet, të rrisin fëmijët e të kontribuojnë në zhvillimin e zonës. Kooperativa Bujqësore “Krusha” – 14 vite më parë kishte nisur si iniciativë personale, sot ka 55 punëtorë Linku i lajmit u kopjua 28.09.2019 • 18:30 http://www.ekonomiaonline.com/politike/kooperativa-bujqesore-krusha-merr-rreth-24-mije-euro-nga-qeveria/ Ambassador Grøndahl visited last Friday the village of Krushë e Madh e where he met “Kooperativa Krusha”. This place experienced severe hardship and indiscriminate killings on the civilian population during the Kosovo war in 1999. Almost all of the village’s men were killed.

Vienna Insurance Group, Štefanovičova 4, 816 23 Bratislava, IČO: 00 585 441, DIČ: 2020527300, IČ DPH: SK7020000746, GIIN: EM4SY0 Sot në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi mori pjesë në ceremoninë e përurimit të “Kooperativa Bujqësore Krusha”, shkruan Indeksonline. Ky projekt ishte një ëndërr, për të cilën Fahrie Hoti nuk u dorëzua kurrë derisa e bëri realitet. Postimi i plotë: Pikërisht, sot në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, ambasadori i … Sot në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi mori pjesë në ceremoninë e përurimit të